Wat moet ik zelf doen om een proeflicentie te gaan gebruiken? Wat moet ik zelf doen om een proeflicentie te gaan gebruiken?

Wat moet ik zelf doen om een proeflicentie te gaan gebruiken?

Wanneer je een proeflicentie van een van onze methodes wil uitproberen, kun je deze aanvragen via het webformulier van de methode pagina op malmberg.nl.

Bij het aanvragen van de proeflicentie, kun je de datum kiezen waarop je deze wil laten ingaan.

Als je de licentie aanvraagt kan het handig zijn om deze iets eerder van start te laten gaan; met de extra tijd kun je als ICT-coördinator controleren of de synchronisatie tussen het LAS, Basispoort en de uitgeverij goed is gegaan en eventueel de groepen waarbij dit nodig is, handmatig koppelen.

Groepen met maar één leerjaar in de groep worden automatisch aan de juiste software gekoppeld in de Malmberg beheeromgeving.

Groepen zijn met een a, s of c aanduiding (combinatie groep met meerdere leerjaren in een groep) kun je handmatig koppelen.

Hoe je dit kunt doen lees je in het artikel Licenties koppelen aan een (combinatie-)groep. Na het koppelen van een groep is de software met 30 - 60 minuten zichtbaar voor de leerlingen en de leerkracht(en).

Zijn er leerlingen die hun eigen leerlijn volgen? Dan lees je in het artikel Groepsdoorbrekend koppelen hoe je de leerling aan het gewenste niveau koppelt.

Wil je de startdatum van de proeflicentie wijzigen? Of kom je er niet uit?

Neem dan contact op met onze helpdesk.