We zien onze licentie niet terug in Basispoort We zien onze licentie niet terug in Basispoort

We zien onze licentie niet terug in Basispoort

Ziet de beheerder (ICT-coördinator) de methode wel bij het lesmateriaal in Basispoort staan?

Nee?
Neem contact met ons op.

Ja?
Controleer dan eerst of de licentie aan een groep gekoppeld is. Als beheerder doe je dit als volgt:

1. Ga naar het lesmateriaaloverzicht in Basispoort en klik op één van de methodes van Malmberg.
  2. Ben je naast beheerder ook leerkracht? Klik dan rechtsboven op 'Beheer'. mceclip0.png
  3. Klik op de link naar 'Schoolgegevens en licenties' en op de volgende pagina in de blauwe balk op 'Licenties'.
  4. Zoek de licentie waar je de groep aan wilt koppelen en klik achter de licentie op 'Koppelen'.  koppelen_2.jpg
  5. Op de volgende pagina kun je de groep uit het drop-down-menu selecteren om aan de licentie toe te voegen. Na maximaal een uur is de software toegankelijk. koppelen_1.png
Is de groep al aan de licentie gekoppeld, echter hebben de leerkrachten en/of leerlingen nog geen toegang tot de software? Volg dan de bovenstaande stappen om de groep van de licentie te ontkoppelen en hier meteen weer aan te koppelen. Door deze actie wordt de software gesynchroniseerd.

Is na een uur de software nog niet zichtbaar? Neem contact met ons op.