Licenties koppelen aan een (combinatie-)groep Licenties koppelen aan een (combinatie-)groep

Licenties koppelen aan een (combinatie-)groep

Combinatiegroepen moeten handmatig aan de licenties gekoppeld worden. De beheeromgeving kan de jaargroep van deze combinatiegroepen niet automatisch herkennen.

Stappenplan:

• Log in op Basispoort.
  • Klik bij Lesmateriaal op de methode.
  • Kies rechtsboven voor ‘Beheer’.
  • Klik op ‘Schoolgegevens en licenties’ onder het tabblad ‘Licenties.
  • Navigeer in het volgende scherm naar het tabblad ‘Licenties’.
  • Klik achter de juiste licentie op 'koppelen'.
  • Kies de juiste groep en klik op 'toevoegen'.
  • Herhaal dit voor de betreffende licenties/groepen.
  • Na maximaal 30 minuten is de software beschikbaar voor de leerlingen/leerkrachten.